5 fräscha sommartips!



Ansiktsmask:
Att lägga på en ansiktsmask är en kick för huden. Det finns många lukter och sorter att välja mellan, men fuktmasken är bäst eftersom den återfuktar huden så att den blir len och fin. Mudmask, Choklad, både återfuktar och regör och finns att köpa på Åhléns.  Du kommer definitivt bli fin och fräsch på stranden i sommar!

Bodylotion: Sommaren har kommit, men när solen och värmen kommer blir du brun och om du vill att solbrännan ska sitta ett längre tag så smörj på bodylotion och du blir fräsch och len på hela kroppen, för en kväll med vännerna. Använd ett linne och jeansshorts!

Mineralpuder: Mineralpuder är foundation och puder i ett. Det innehåller - precis som det heter - mineraler och är snäll med huden. Det läggs på en en snäll och mjuk bortse med snurrade rörelser. Se naturlig ut i sommar med mineralpuder ;) Finns att köpa hos Make Up Store.

Skrubbvante: Precis som med en peeling så tar man på sig en skrubbvante och rör mot huden. Vanten tar bort torr och död hud. Du kan använd den på både torr och fuktig hud i duschen, på morgonen eller på kvällen. För att få bästa solbrännan så är det ett tips att skrubba dig innan du börjar att sola, då håller färgen längre. Tar bort all död hud och får dig att se snyggare ut än du någonsin gjort! Skrubbvanten finns att köpa på Åhléns.



Nagellack: Nagellack ger både händer och fötter ett lyft. Välj en sommrig färg att måla på dina naglar och du kan också gärna ha olika sommar-färger på olika naglar. Ta gärna ljusa och färger som passar bra med allt som sommaren bjuder på, du kommer märka att du blir sommrigare ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0