Statistik

Kollade nyss statistiken och jag märkte att den var låg hela förra veckan, men jag bloggade ju inget då så det kan jag förstå. Men igår hade jag många besökare. 26 st unika besökare och jag har ingen aning om vart dom kommer ifrån heller! Men jag blev skitglad och jag förstår om statistiken sjunker under sommaren för jag kommer inte ha tid. Jag kommer vara i stugan, hänga med kompisar, resa, bada och sola.



090630

Hejj! Igår bestämde jag och Malla att vi skulle vara med varann, så jag cyklade till henne och vi hade askul! Har saknat henne grymt mycket och nu när hon varit i turki så var hon jättebrun. Fick en skitsnygg Chanel-väska av henne! Älskar den grym mycket! Matilda om du ser det här så tack ännu en gång! =) Jag sov över hos henne så det var drf jag inte bloggade något mer igår. Vi cyklade till ICA och köpte glass, kollade på film och gosade med världens sötaste katt! Idag var vi och kollade på sportfältet och sen körde vi spel och gosade ännu mer med katten :*

Jag fick skjuts hem av Anders =) Hade grymt ont i huvudet så Anders erbjöd sig att skjutsa hem mig. Sen dess har ja bara legat i sängen och kollat på tv:n.

xoxo :*

090629

Heej! Vaknade klockan 11.00 imorse :O Snacka om sent för att vara jag! Iallafall försökte jag att få med mig Matilda att bada på Lövsta, men hon har ett sår på foten så hon ville inte följa med. Sms:ade några kompisar men dom ville inte heller så snart ska jag kanske vara med Malla ändå, men inte bada. Kanske bara ligga ute och sola på gården.

Snart kommer mamma hem från mormor och sen sticker jag väl kanske ut och solar elr nåt. Byeee ;)


bjuder på en ugly bild! :D

Kvällen =)

Kvällen har spenderats med min kompis Ella :) Först åt jag pizza med familjen och sen gick jag till Ella där vi körd en lek som heter "Rebus". Askul! Sen tog vi massa kort med hennes grymma mobilkamera och satt vid datorn. Är hemma nu och ska snart lägga mig...är supertrött!

Imorgon ska jag kanske vara med Malla, men jag vill bada eftersom det ska bli så underbart fint väder (!!!), men jag tror det var så att hon inte ville så någon av mina kompisar (malla också såklart!). Vill ni bada imorgon får ni kommentera, ringa elr sms:a mig så jag vet! Saknar min älskling och om vi inte ska vara med varann imorgon så måste vi vara med varann på typ tisdag elr onsdag! =)

Nu ska jag ta på mig pyjamasen och hoppa i kojjs ;) Godnatt! ♥ 


min älskling! tryck på bilden för att komma till hennes blogg =) <3

Nice or Bajs? :P

Grov kopiering av Madde's citat, men jag tyckte att det passade. Som ni kanske ser har jag bytt design, headern är bara tillfällig men jag ska fixa en ny någon annan dag :)

Så vad tkr ni. Nice or Bajs? =D


090628

Hejj! Idag har man spenderat dagen med en underbar kompis som heter Elina =) Träffade henne på ridlägret förra året och vi badade en gång förra sommaren, vi bestämade också att jag, Tania, Elina & Björg (som jag också träffade på samma ridläger som Elina) skulle gå på rilägret tillsammans i år igen. Assköna kompisar allihopa! =)

Iallafall var jag och Elina på Hara Brygga i tre timmar. Vi stekte och badade men det var askallt tyckte jag! Sen åkte vi hem och nu har jag tagit igen massa bloggar som jag missat den senaste veckan....

Tack för en underbar dag Elina! <3


Michael Jackson - King of pop!

Ussha! Min kompis sa igår morse när vi stod i stallet och höll på med hästarna "Michael Jackson är död" och sen gick hon iväg, så vi alla trodde att hon skämtade men inte! Jag diggade hans musik, men det var inte så att jag satt hemma och lyssnade på honom. När han var på radion höjde man ju volymen och så men inge mer. Tycker synd om alla nära och alla hans fans som skulle på hans sista konserer innan han lade av, men turnén hann liksom aldrig börja innan han dog.

R.I.P Michael Jackson!

Sol & bad

Hej hoppsan! vaknade tio imorse och det förvånade mig att jag vaknade så tidigt eftersom jag var så grymt trött igår. Iallafall satt jag mig och åt frukost och efter det åkte vi till hackås och badade med Martina, Alex, Samuel, Marcus, Andres och våra mammor och pappor. Askul! Först var jag en liten badkruka, men sen var jag i nästan hela tiden. När vi åkte hem så åkte Alex & Samuel i bilen så vi for in ppå Sibylla å köpte mjukglass :p blev iaf lite brun och speciellt i ansiktet där jag nästan är röd!

Nu får jag inte sitta mer vid datan säger pappa. Faan! Känner att jag missat ganska mycket i veckan med alla bloggar :(
Förresten har min älskling kommit hem ifrån Marmaris :* måste träffa henne i veckan!

byee (y'


Ussh...

...vad jag är deprimerad! Saknar allt från ridlägret så j*vla myckt och det har bara gått 6 timmar sen jag lämnade det. Jag har varit på samma ridläger i fyra år i rad det här året och nu ska dom sluta med ridskolan, ridlägret och allt sånt så det är därför det känns så konstigt. Lena sa ju iaf att jag ska få komma och hjälpa till och sen kanske rida någongång. Jag och Björg ska åka dit tillsammans någon dag i sommar :p



...det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar allt från träningslägret-09...<3

Now I'm back :P

Hello! Jag har varit på ridläger hela veckan, och jag vet att jag skrev att jag skulle mobilblogga varje kväll, men det uppstod lite saker så jag skippade det :D Iallafall har vi haft askul! hade tyvärr inte med mig en enda kamera, men mina kompisar ska skicka massa bilder till mig som jag sen lägger upp :) Det var jag, Elina, Björg, Tania, Simone, Anina och Aniela som var med i årets ridläger och vi blev kompisar under tiden. Jag kände Elina, Björg och Tania innan men dom tre sista träffade jag i veckan :p Saknar alla mina vänner, hästarna, alla skratt och de tidiga mornarna så mkt att det inte går att beskriva, men Lena (hon som äger alla hästarna och så) sa att jag kan få komma och hjälpa till och rida ;D

Har iallafall kommit hem idag. Tog ett skönt och varmt bad. Ska snart hoppa i pyjamasen och sussa... Är asatrött idag. Imorgon kommer jag sova länge men sen ska jag, familjen och kanske Martina åka till Hackås och bada <33

SAKNAR ER ALLA HÄSTAR/KOMPISAR GRYMT MYCKET, REDAN!


5 fräscha sommartips!



Ansiktsmask:
Att lägga på en ansiktsmask är en kick för huden. Det finns många lukter och sorter att välja mellan, men fuktmasken är bäst eftersom den återfuktar huden så att den blir len och fin. Mudmask, Choklad, både återfuktar och regör och finns att köpa på Åhléns.  Du kommer definitivt bli fin och fräsch på stranden i sommar!

Bodylotion: Sommaren har kommit, men när solen och värmen kommer blir du brun och om du vill att solbrännan ska sitta ett längre tag så smörj på bodylotion och du blir fräsch och len på hela kroppen, för en kväll med vännerna. Använd ett linne och jeansshorts!

Mineralpuder: Mineralpuder är foundation och puder i ett. Det innehåller - precis som det heter - mineraler och är snäll med huden. Det läggs på en en snäll och mjuk bortse med snurrade rörelser. Se naturlig ut i sommar med mineralpuder ;) Finns att köpa hos Make Up Store.

Skrubbvante: Precis som med en peeling så tar man på sig en skrubbvante och rör mot huden. Vanten tar bort torr och död hud. Du kan använd den på både torr och fuktig hud i duschen, på morgonen eller på kvällen. För att få bästa solbrännan så är det ett tips att skrubba dig innan du börjar att sola, då håller färgen längre. Tar bort all död hud och får dig att se snyggare ut än du någonsin gjort! Skrubbvanten finns att köpa på Åhléns.



Nagellack: Nagellack ger både händer och fötter ett lyft. Välj en sommrig färg att måla på dina naglar och du kan också gärna ha olika sommar-färger på olika naglar. Ta gärna ljusa och färger som passar bra med allt som sommaren bjuder på, du kommer märka att du blir sommrigare ;)


Längtar!

Shiit, gud vad jag längtar tills jag blir 18. Tänk er att åka utomlands med vänner, bestämma över sig själv, ha ett roligt och fartfyllt liv. Nää, det går inte att beskriva hur mkt jag vill bli stor. Det kommer ju också kanske att bli lite tråkigt eftersom man kommer att flytta till sitt eget place, inte gå i skolan, aldrig bli ett litet barn igen. Men jag kommer skaffa ett eget hus, familj och bygga upp ett eget liv. Det positiva väger över det negativa att bli 18 år!

Bara 5,5 år kvar nu! Väx, väx, väx...


090621

God morgon!

Fick jättesvårt att somna inatt. Jag gick och sussade klockan 02.00 och sen vaknade jag klockan 03.00 igen så jag gick upp och tog lite vatten. När jag skulle lägga mig igen så var det världens finaste soluppgång! Har aldrig sett vackrare, men jag hade ingen bra kamera ;( Sen gick jag och la mig igen. Vaknade klockan 05.00 igen och kunde inte somna om på en kvart, men sen somnade jag och vaknade halv tolv :) Idag ska jag bara vara hemma. Måste packa också eftersom jag ska på ridläger i veckan, men jag kommer mobilblogga en gång per dag (om inte jag får något bloggryck :D)

Talk to you later ;) <33

Vad ska man skriva som rubrik då?

Har dålig fantasi vad det gäller rubriker, men jag tycker att jag lyckades fixa det bra ändå :D

Var bjuden på middag hos mina kusiners mamma. Eller ja, vi fick ta med egen mat så det blev som en liten knytis. Efter det kom massor av folk och sen gick vi hem. Har nyss kommit upp ur jacuzzin, askönt! Igår var det 35 grader i vattnet och idag var det 42 grader. Gick inte ens och sitta, men nu måste jag gå upp och duscha, sen ska jag kolla vilka kläder som måste tvättas till på måndag då jag ska på´ridläger :P

Bloggar kanske later <3

Inga bilder...

Tyvär kan jag inte lägga upp något om mode eller klädtips i helgen. Jag använder pappas dator och den kan inte ta hem bilder på olika kläder så det är därför det blir så tråkigt. Har heller inga bilder på datan så det blir bara tråkiga inlägg.

<3

Gokart

Hejhej! Gick och la oss klockan två imorse. Hade askul igår! Först satt vi bara och kolla på tv, men efter det goda maten Fläskkotletter och friterad Nypotatis, så gick vi ut och körde Kubb. Vi va inne och ute, men efter alla åkt hem så stannade Samme och då gick jag, mamma, pappa och Samme ut och badade i jacuzzin och sen lade vi oss.

Idag vaknade jag klockan elva och sen väntade jag länge på att Samme vaknade och tjugio i ett vaknade hann. Sen åt vi frukost och åkte iväg till Svenstavik och åkte Gokart. Körde om Samme en gång och sen ledde jag hela vägen in i mål :P Efter det åkte vi på affären i Svenstavik och köpte godis och glass. Sen åkte vi hem och gjorde egen isglass. Ikväll är vi bortbjudna på middag och sen ska vi bada ikväll igen!


Nu ska jag och Samme gå och hitta på nåt med våra liv. Kanske Kubb?? Talk to you later guys <3


Ljug

Hamnade i ett bråk igår om att jag ljög om en sak för min kompis. Sen frågade alla "Varför ljög du för henne?", "Man ljuger inte för sina kompisar" och sånna saker. Jag slår vad om att alla ni som sa så till mig har ljugit för er kompis och säg inte att ni inte gjort det för då ljuger ni.

Varför skulle det bli sån stor sak av att jag ljög om det inte blir så när ni ljuger?


Midsommar

Glad midsommar på er alla!

Hejhej! Var vaken till kvart över ett inatt. Satt och kolla på Sex And The City :P Vaknade iaf elva imorse. Sen klev jag upp och väntade påatt mamma och pappa skulle komma hem från lunch. Jag följde inte med, sov ju som en stock :D Sen åkte vi upp till Oviken och kollade på Midsommarfirandet och dansen.

Ikväll ska vi få besök. Samuel kommer så kvällen är räddad. Fan vad tråkigt att sitta hemma själv bland massa vuxna som skrattar... Bloggar mer senare <33


God morgon!

Tania satt på alarmet imorse :( Kvart över nio. Men vi pratade innan vi gick upp och åt frukost, sen tog jag bussen hem och nu har jag gosat med bubben och ska snart börja packa. Jag ska ju på badet med Olivia J och ha kul :P Jag mobilbloggade ju också igår så jag gick in och kolla om det kom fram och det gjorde det så nu kan jag mobilblogga. :)

Ska börja packa upp och packa igen xD Vi hörs mer efter jag kommit hem :*

Hej! Sitter och äter glass nu me

-90f17d0ba106eb5dfed64b485ba910e.png

Hej! Sitter och äter glass nu med Tania och dom andra :) ikväll ska vi sitta och snacka och ringa en viss person. Kommer nog inte lägga oss så tidigt ikväll. Måste typ sätta på alarm imorgon. Bussen går 11.05 imorgon och sen ska jag hem och packa och sticka på badhuset och ha kul med Olivia :P bloggar innan vi lägger oss ikväll! Kramar<br> &lt;3


Frösö Zoo

Hejj, var tvungen att sätta på larmet imorse. Jag och Malla var på Frösö Zoo och kollade på massa djur :) De roligaste djuren var nog älgarna och björnarna :P Först kollade vi på alla djuren och sen när vi gått den rundan köpte vi mat och efter det lekte jag med "klo" om ni vet vad det är? Det är ju en maskin med olika saker i och sen är det en "klo" som man styr och om den får tag på saken får man den :) Jag vann 6 st bollar, men Matilda betalade för tre av dom och jag fick en av dom tre.

Har inte haft tid att blogga idag pågrund av det. Men nu ska jag börja mobilblogga :)
Kommer inte ha tid att blogga ikväll, får heller inte berätta ;D Ska börja packa iaf! Vi hörs mer imorgon, bilder kommer då.
Byee ♥


Stora eller små väskor?



Jag gillar både stora och små väskor.  I dom stora kan man ha gympakläder och massa andra saker som tar plats, medan i den lilla kan man få plats med bara sin plånbok, nycklar och mobil och som tar mindre plats och som inte är i vägen hela tiden.

Vad gillar ni mest, stora eller små väskor? <3

Slappdag

Heej :) Imorse vaknade jag halv elva. Rent mirakel att jag vaknar så sent, men det var skönt. Sen kom mamma in till mig och vi kollade på tv (mamma är hemma och är sjuk). Efter det gjorde vi oss iordning och städdade lådorna i köket. Jättejobbigt. Efter det for vi på Lillänge och där köpte jag ett block och sen for vi till stugan och ´hämtade lite saker. På vägen hem körde vi in på donkens Drive In och köpte glass och nu har vi kommit hem.

Har varit en slappdag där jag inte gjort något speciellt. Vi såg en älg-kviga i skogen också. Ung och snygg, haha ;) Även....


Godnatt ;)

Rubriken får vara mitt inlägg. Godnatt! :*

Marinblått



Jag är kär i färgen Marinblått! Assnyggt. Gillar också marininspirerade kläder. Jag köpte en pyjamas idag med båda marininspirerat och marinblått i sig. Älskar den! Hittade också världens sötaste bh som jag kanske ska köpa efter mitt shoppingförbud (om den finns kvar då). Min pyjamas är ett linne och hotpants. På linnet är det Hello Kitty med ett ankare och på byxorna är det hjärtan och ankare.

I'm seriosly in love!

Stina-Lee

Hej! Kollade Kenza's blogg alldeles nyss och då stog det i slutet "STORT GRATTIS TILL STINA-LEE!!!!!!!!!! =)) Önskar dig, Bobby och lillan all lycka!" och då kunde jag inte låta bli att gå in och kolla vad som hänt, så jag kollade Stina-Lee's blogg och fick reda på att hon var gravid och ska föda om typ 12 veckor!
 
Jag som har följt hennes blogg typ aslänge, men som glömt bort sen förra lördagen och har redan missat så mycket! Jag menar när fick alla hennes läsare reda på det? Iallafall så grattis till Stina-Lee ♥


Klädtips ♥



Var inne på olika "kläd"-hemsidor och kollade och då hittade jag flera snygga plagg som är snygga och som passar ihop. Visst är klänningen, väskan och skon snygga? Tillsammans skulle dom bli assnyggt och rött är ursött.

Tips: Om du har någon klänning med olika färger på, så leta efter en färg i klänningen och bär accesoarer i den färgen på dig så kommer du bli ursnygg. Plaggen ovanför är ett sånt exempel. Rött finns i en del av klänningen och då tog jag accesoarer till och satt ihop dom tillsammans ♥

Hola :*

Heii, har hunnit med mycket idag. Efter jag åt frukost ringde jag till Malla för att prata om en sak. Sen duschade jag och for ner på stan. Där köpte jag en tröja och pyjamas. Var på väg att köpa en till tröja, men jag hejdade mig :D När jag kom hem åt jag lunch och kollade på reprisen av Priviledge. Såg aldrig på det igår... Efter det gick jag ut en promenad med Atlas och när jag kom hem dammsög jag hela övervåningen.

Ikväll blire inget speciellt. Ska kolla på "Mean Girls" som går på TV4 kl. 20.00. Även om jag sett den typ 10 gånger är den fortfarande bra :) Lägger ut ett klädtips senare och outfit ♥


Shoppingförbud.

Nej! Nu får det vara nog med shopping för mig hela resten av Juni. Måste få kontroll över det! Känner att jag köper kläder varje vecka och det är verkligen inte bra om man fortsätter så när man är vuxen. Tänk om man shoppar så mycket att lönen från sitt jobb (om man ens har ett jobb) inte räcker och är så desperat efter massa saker att man lånar pengar bara för det. Ussh! Så nu har jag bestämt får inte shoppa någonting i Juni och inte heller i Juli, men då får jag bara köpa saker jag behöver. Men när vi är i Frankrike/Barcelona måste jag får shoppa :D

Bye Bye Beautiful Clothes...♥

AJ!

Godmorgon bloggen!

Har superont i mina vader. Jag kan inte ens gå normalt. Det kommer ju från discot i fredags då vi stod och hoppade hela tiden så jg kände det på kvällen då jag kom hem. Och i lördags kunde jag gå men hade fortfarande ont och igår kunde jag inte ens gå normalt! Mamma skrattade åt mig flera gånger. Och idag är det likadant. Bara det försvinner tills på onsdag då jag kanske ska åka på Frösö Zoo med Malla.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag åka ner på stan. Har bestämt att jag ska köpa en tröja från BikBok och en väska från H&M. Sen får jag inte handla mer kläder/Accesoarer i Juni och inte heller i Juli (förutom Barcelona :P) Nu kurrar magen :*

Queen Sized

Sitter och kollar på filmen som går på Kanal 5 nu :) Queen Sized heter den typ. Asbra film! Åt kött till middag idag :) Typ nåt nötkött. Det var ganska gått och jag älskar skyn ;D Har städat bland alla mina tröjor nu. Saknar faktiskt inte så mycket kläder, men det är mest bara kläder jag vill ha :D Hehe...måste sluta med att shoppa så fort jag ser nåt jag vill ha. Det stavas "Shopaholic" :) Närå, så besatt e jag faktiskt inte...

Nu ska jag städa efter mig och sen ska jag kolla på tv. Min pappa kom förresten hem idag! Saknat han grymt mycket ;)
Bloggar inge mer ikväll. Godnatt ♥


H&M


Älskar H&M's hemsida och affär ♥ Ska nog dra ner på stan imorgon och shoppa på rean, för egna pengar denna gång :D
Sorry Malla om det sista, men jag bara älskar färgen och måste ha väskan :) Förstår du?
Ring mejj när du ser det här Malla ♥





Dagens



Väst - Lindex
Rosa tröja - Mammas
Jeans - Cheap Monday
Strumpor - H&M

Snygg outfit blev det idag (:

Style By Stars



Har kollat lite hemsidor och då gick jag in på Style By Stars hemsida. Asheta kläder! Bl.a. dom här två plaggen älskar jag asmycket och kanske ska jag klicka hem den svarta toppen. Älskar däremot båda plaggen :*

Kjolen är inspirerad av Whitney Port i The City och toppen är inspirerad av Leighton Meester/ Blair Waldorf i Gossip Girl :)

God morgon ;)

Idag regnar det precis lika mycket som igår. Hoppas bara att det blir fint senare i sommar och nästa vecka då jag ska på ridläger :) Eftersom det regnar ska jag nog bara vara inne och kanske hjälpa mamma att städa huset, men vi vet inte om det blir så heller... Ska kolla klart på filmen nu. Hann, eller jag ville inte, se klart filmen. Var supertrött :P

Vi får se vad dagen har att erbjuda :* Vad ska ni göra? ♥


Film

Sitter och kollar på "Sex and the city - The movie" just nu. Längesen ;) Men filmen är asbra! Ska nog snart gå och lägga mig. Är skittrött så jag får kolla klart på den imorgon :) Imorgon ska jag inte göra någonting. Det ska tydligen spöregna och det var till och med en varning att det skulle komma för mkt regn.

Godnatt! ;) <3

Outfit ♥


(ursäkta dålig bild, använder mobilkamera)

Tröja - Mammas gamla
Leggings - Monki

Hej gullungar!

Sitter och käkar godis nu :) Godis äger f*n sönder allt annat :P Favoriten är Bilar och Polkagrisar! Mummmmmms <3 Till middag blev det spaghetti, vi orkade inte åka och köpa pizza. Men det ska vi göra imorgon istället :) Ikväll ska jag kolla på film med mamma och svulla massa godis :D

Kanske lägger ut en outfit senare, men kameran är sönder (!!!)
XOXO


Linne eller T-shirt?



Jag har själv aldrig gillat linnen sådär jättemkt, jag älskade t-shirts förut och det gör jag fortfarande, men nu vill jag att dom ska vara långa och pösiga :D Men nu börjar jag älska linnen igen! De flesta tycker nog att linnen är skönast och det är inte så konstigt heller :) Gillar mest linnen med tryck, men baslinnen är också snygga bara det är coola färger :) Var ju på stan idag och då köpte jag några linnen :) La ut en bild på coola linnen från Gina Tricot!

Vad gillar ni mest. Linne eller T-shirt? <3


Monkey Face

090612

Hej! Discot var askul! Det började med att Madeleine kom hem till mig klockan sju och då fixade jag hennes hår och sminkade henne (blev inte så bra :D). Efter det kom Malla och vi pratade en stund, men sen skjutsade mamma ner oss på Wargen och där dansade vi. Vi var tvungen att gå ut och in hela tiden för att det var gryym syrebrist. Det var jag, Malla, Madeleine, Kerstin, Tania, Tove, Ylva och ibalnd Matilda S och Anton.

Tyvärr hände det ju massa saker. Flera tjejer svimmade och höll på att kvävas och Matilda S ramlade i skummet så hon blev yr och fick sitta hos personalens rum i nån timme. Klockan elva åkte jag hem och då gick jag och mamma och sussade. Blev jättetrötta...


090613

Hej! Idag har jag och mamma varit på stan. Jag köpte massa linnen, en tröja och en väst. Skitfint alltihop! Kom nyss hem så jag tänkte blogga lite idag :) Försökt igår, men datorn laggade :@ Ska fixa med lite designer nu och sen ska jag väl bara ta det lungt och vänta på att kvällen kommer :)

Pusss! <3

Disco

Hej igen! Har nyss kommit ur duschen. Ikväll ska jag på disco med mina kompisar. Det blir jag, Malla, Madde, Kerstin, M.S, Tove, Ylva och massa fler! Kommer bli jättekul, men jag ska inte vara där så länge. Känner för att vara hemma och mysa med Atlas och mamma. Pappa är i Stockholm och seglar så det är bara jag, mamma och vovven hemma. Klockan åtta börjar discot och slutar klockan ett inatt, men jag får se om det är kul elr inte ;)

Nu ska jag kolla massa bloggar och sen ska jag göra mig iordning. Kanske lägger upp en fråga innan jag sticker iväg :*




 


Ny blogg

Hej! Har skaffat en ny blogg nu :) Hade en annan blogg som fortfarande finns, men jag ville byta namn så nu heter jag xoxobella.blogg.se. Ska fixa header och sånt nån annan dag. Måste finnas mer bilder och sånt.
 
Jag är en 13årig tjej som igentligen heter Isabelle, men jag kommer kallas bella i bloggen :) Jag kommer skriva om mina dagar, lägga upp bilder jag tagit och massa outfits. Mina intressen är blogga (såklart), kompisar, skolan och dans. Dans är liiiivet! <33

Hoppas ni trivs att läsa min blogg och snart kommer det ju som skrivet att finnas en header och profilbild <3

RSS 2.0